Engelli kursiyerlerden Başkan Başsoy’a teşekkür

Engelli kursiyerlerden Başkan Başsoy’a teşekkür

Erzincan Belediyesi ve İş Kur işbirliğiyle Erzincan Meslek Edindirme Kursları bünyesinde işitme engelli vatandaşların sosyalleşmesini sağlamak ve meslek edindirmek amacıyla açılan örgü ve keçe aksesuar kurslarının sona ermesi nedeniyle 25 işitme ve bedensel engelli vatandaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy‘a teşekkür ziyaretinde bulundu

Başkan Başsoy, kursiyerlere yönelik konuşmasında “Alacağınız sertifikayla bir meslek sahibi oldunuz. Artık kendi imkânlarınızla mesleğinizi geliştirip ürünlerinizi pazarlamanız gerekiyor. Bu konuda sizlere yardımcı olabilmek için Barış Manço parkında bulunan dükkânlardan birini bedelsiz olarak verebiliriz. Sizlere şimdiden hayırlı satışlar diliyorum.” dedi.Başkan Başsoy’un konuşması kurs eğitmenleri tarafından işaret diliyle kursiyerlere aktarıldı.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN