Erzincan belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Erzincan belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Erzincan Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı ekipler bir yandan Terzibaba Mezarlığında çevre düzenleme çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da Mengüceli Mahallesi 1311’nci sokak ve Milli Egemenlik bulvarındaki asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor.Bunun yanında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ise sona yaklaşan içme suyu hattı yenileme çalışmaları kapsamında ana ishale hatlarını yeniliyor. Ayrıca ihtiyaç duyulan bölgelerde ise kanalizasyon ve yağmursuyu hat çalışmaları gerçekleştiriliyor.Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Hemşehrilerimizin kış aylarını daha rahat geçirmesi için şehrimizin birçok noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Terzibaba mezarlığında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile bu alan prestijli bir görünüm kazanıyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarımızda ise asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlıyoruz. Söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallenin diğerinden bir üstünlüğü kalmadı. Bu çalışmalarda emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ERZİNCAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN