Erzincan da 25 bin TL değerinde Tukan cinsi kuş ele geçirildi

Erzincan da 25 bin TL değerinde Tukan cinsi kuş ele geçirildi

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Erzincan’ın Tercan İlçesi E/80 karayolu üzerinde bulunan Mercan yol kontrol ve arama noktasında piyasa değeri yaklaşık 25 bin TL olan “Tukan” cinsi kuş ele geçirildi

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Erzincan’ın Tercan İlçesi E/80 karayolu üzerinde bulunan Mercan yol kontrol ve arama noktasında 22 Şubat 2018 tarihinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde, yurda girmesi izne tabi olan fakat kaçak yollarla ülkeye sokulmaya çalışılan "Tukan" cinsi kuş ele geçirildi.piyasa değeri yaklaşık 25.000 TL olan “Tukan” cinsi kuş, İran ülkesinden İstanbul iline sefer yapan İran plakalı bir yolcu otobüsünde, İran uyruklu M.K.A. isimli bir yolcu tarafından yolcu koltuğunun altına gizlenmiş bir kafes içerisinde yakalandı.5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlatılan İran uyruklu M.K.A. isimli şahıs, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.Ele geçirilen “Tukan” cinsi kuş ise Erzincan Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

ERZİNCAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN