Erzincan Gençlik Merkezi tanıtımları devam ediyor

Erzincan Gençlik Merkezi tanıtımları devam ediyor

Erzincan Gençlik Merkezi tarafından il genelinde okullarda Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tanıtımı yapılıyor

Erzincan genelindeki okulları ziyaret eden Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Ertuğrul Köroğlu ve Gençlik Liderleri gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çalışmalarını içeren broşürler, dergiler dağıtarak yürütülen faaliyetler hakkında bilgi veriyor. Erzincan Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz açılan ney, gitar, ud,ritm,bağlama, resim, bilgisayar, tiyatro, Osmanlı Türkçesi, Kur’an-ı Kerim, satranç, karate, masa tenisi, taekwondo, tenis, mangala, İngilizce, tehzip, dekoratif tablo,ebru kulüp ve atölyeleri hakkında gençlere bilgi veren liderler gençleri Erzincan Gençlik Merkezi’nde ki atölye ve kulüp faaliyetlerine davet ediyor.

ERZİNCAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN