Erzincan’ın yüksek kesimleri karla kaplandı

Erzincan’ın yüksek kesimleri karla kaplandı

Erzincan’da hava sıcaklığının son günlerde hissedilir derecede azalmasıyla birlikte Munzur ve Keşiş Dağları’na mevsimin ilk karı yağdı

Erzincan’ı kuzeyden ve güneyden saran Munzur ve Keşiş Dağlarına mevsimin ilk karı düştü. Munzur Dağı’na karın erken yağması, vatandaşlar arasında kışın erken geleceğinin habercisi olarak nitelendirildi. Karın yağmasıyla birlikte Erzincan’da hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü.Vatandaşlar kış hazırlıklarını hızlandırdıVatandaşlar yılın ilk karının düşmesi ile birlikte kış hazırlıklarını hızlandırdıklarını söyleyerek, çok sıcak bir yaz olduğunu, kış aylarının da çok soğuk geçeceğini tahmin ettiklerini belirtti.Gülsüm Ağı isimli bir vatandaş "Erzincan’da havalar çok sıcaktı aniden soğumaya başladı ve bir sabah uyandığımızda Munzur Dağlarımızın kar ile kaplandığını gördük. Bu nedenle kış hazırlıklarımızı erkenden yapmak zorunda kaldık çünkü çok sıcak bir yaz geçirdik bu nedenle kış aylarının da aynı derecede soğuk olacağını düşünüyoruz" dedi.

ERZİNCAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN