İliç, Kemah ve Kemaliye ilçelerinin köyleri asfalt ile kaplanıyor

İliç, Kemah ve Kemaliye ilçelerinin köyleri asfalt ile kaplanıyor

Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Erzincan’ın İliç ilçesine kurulan seyyar asfalt plent tesisinde üretim başladı

İliç, Kemah ve Kemaliye ilçelerinin köyleri burada üretilecek sıcak asfalt ile kaplanacak.Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Erzincan’ın İliç ilçesine kurulan seyyar asfalt plent tesisinde. İliç bölgesinde köy yollarında başlanılan asfaltlama çalışmalarını ve plent tesislerini inceleyen Vali Arslantaş, saatte 120 ton üretim kapasiteli tesiste üretilecek sıcak asfalt ile İliç, Kemah ve Kemaliye ilçelerindeki köy yollarının asfaltlanacağını vurguladı.Erzincan Organize Sanayi Bölgesindeki sabit plent tesisi ile birlikte ilçelere hizmet vermek amacıyla kurulan seyyar plent tesisinin sorunsuz olarak çalıştığını söyleyen Vali Ali Arslantaş, İliç ilçesindeki grup köy yollarının asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.Tesislerde ve asfaltlama çalışması yapılan yollarda ki incelemenin ardından değerlendirmede bulunan Vali Arslantaş, “Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi olarak yoğun ve sistemli olarak asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzincan’da köy yollarımızın tamamı asfalt. Bunun da ötesine geçerek, bu yollarımızı sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Yoğun geçen kış şartları yapılan satıh kaplamalı asfaltın ömrünü kısaltıyor. 2-3 yılda yenilenmesi gereken bu yollarda yeniden çalışma yapmak yerine, 15-20 yıl ömrü olan daha kaliteli sıcak asfaltlama çalışması yapıyoruz. Asfaltlama çalışmasında bir ilke imza atarak kendi araçlarımız ile malzememizi kendimiz üreterek düşük maliyet ile köylere hizmetin en iyisini götürmeye çalışıyoruz.” dedi.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN