Kaçan kurbanlıklar için kurban timi oluşturuldu

Kaçan kurbanlıklar için kurban timi oluşturuldu

Erzincan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kaçan kurbanlıkların yakalanması için her yıl olduğu gibi bu yıl da profesyonel bir kurban timi oluşturdu

Erzincan Belediyesi ekiplerince oluşturulan kurban timi, kondisyon, silahlı atış eğitimi ve kaçan kurbanlıkların nasıl yakalanmaları gerektiği konusunda eğitim alıyor. Önceki yıllardada insansız hava araçları ile daha da güçlendirilen Erzincan Belediyesine ait kurban timi, bu yıl da hem atlı birlik hem motorize ile uzak mesafelere kaçan kurbanlıkların takibini yapacak.Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı için 10 kişilik bir tim hazırladıklarını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kaçan hayvanları bayıltmak üzere kullanılacak olan silah, arazi şartlarına uygun ATV araçları, atlı birlikler ve drone ile kaçan kurbanlıkları daha etkili bir şekilde yakalamayı hedeflediklerini kaydetti.

ERZİNCAN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN