Milli Sporcular Avrupa yolcusu

Milli Sporcular Avrupa yolcusu

Erzincan Türk Telekom Spor Milli Badmintoncusu Muhammet Ali Kurt Hollanda’da yapılacak İnternational Badminton Turnuvasına, yine diğer milli sporcu Emre Sönmez ise Yunanistan’da yapılacak Gençler İnternational turnuvasına katılacaklardır

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Recep Karakoç ; konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Milli sporcularımız tecrübe kazanmaları amacıyla Türkiye Badminton Federasyon Başkanlığı tarafından yurt dışına özel turnuvalara götürülmektedir. Burada alacakları puanlar ile sporcularımızın olimpiyatlara katılma şansları artacaktır. Sporcularımızın göstermiş oldukları bu üstün performanstan dolayı başta Antrenörlerimiz Murat Sönmez , Uğur Erçetin olmak üzere bizlere her türlü desteklerini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz." dedi.

ERZİNCAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN