Nitrat kirliliği takibi için araç tahsisi yapıldı

Nitrat kirliliği takibi için araç tahsisi yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hayvansal ve kimyasal gübrelerin bilinçsiz kullanımı sonucu yerüstü ve yeraltı sularındaki nitrat kirliliğinin azaltılması ve önlenmesine yönelik çalışmalar titizlikle yürütülürken, çalışmaların daha hızlı ve daha etkin yürütülmesi amacıyla il müdürlüklerine araç tahsisi yapıldı

Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından sularda tarımsal kaynaklı nitrat kirliliği izleme ve denetim çalışmalarının daha etkin şekilde yapılması amacı ile Erzincan’a Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç ve Tarım Reformu Genel Müdürü Abdullah Burak Keser’in katılımlarıyla düzenlenen törenle araç tahsisi yapıldı. Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne tahsis edilen araç Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Saadettin Taşkesen tarafından teslim alındı.Konuyla ilgili konuşan Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Şahin, “Tarımda kullanılan gübrelerin yerüstü ve yeraltı sularını kirletmesine karşı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız yoğun bir çalışma yürütmektedir. Yapılan çalışmaların daha hızlı ve etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla ilimize tahsis edilen araç bizleri mutlu etmiştir. Su kaynaklarımızın korunması adına Bakanlığımızın tarafından yapılan çalışmalar kamuoyu tarafından da takdirle karşılanmaktadır. İlimizdeki çalışmaların daha etkin yürütülmesinde bizlere büyük katkı sağlayacak olan araç tahsisinden dolayı başta Sayın Bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba olmak üzere, Bakanlığımız Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç ve Tarım Reformu Genel Müdürümüz Abdullah Burak Keser’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN