TÜBİTAK proje yazma eğitimi verildi

TÜBİTAK proje yazma eğitimi verildi

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erzincan Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde "TÜBİTAK Ortaokulu Öğrencileri Proje Yarışması ve Lise Öğrencileri Proje Yarışması Öğretmen Eğitimi" faaliyeti düzenlendi

18 saatlik eğitime 32 farklı okuldan 40 öğretmen katıldı. Erzincan Öğretmenevinde yapılan eğitim Doçent Doktor Sema Altun Yalçın tarafından veriliyor. Eğitimi yerinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün konuşmasında öğretmenlere, öğrencilere ve okullara proje kültürünü kazandırmak ve geliştirebilmek amacıyla gönüllü olarak bu eğitime katıldıkları için teşekkür etti. Gün ayrıca geleceğin daha nitelikli planlanması için AR-GE’nin ve proje yapma becerilerinin geliştirilmesinin önemi üzerine vurgu yaptı.Bu eğitim sayesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ortaokul ve lise öğrencilerinin proje tabanlı düşünme becerisinin geliştirilmesinin yanı sıra okullarda daha nitelikli projelerin üretilmesi hedefleniyor.

ERZİNCAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN