40 yıl sonra buluştular

40 yıl sonra buluştular

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1978 yılı mezunları, düzenledikleri bir organizasyonla 40 yıl sonra yeniden bir araya geldi

Mezunları makamda kabul eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nde uzun veya kısa süreli okuyan pek çok mezunun fırsat buldukça gelip hatıralarını yeniden yaşadıklarını söyledi.Çomaklı, “Eski mezunlarımız olarak sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin neresine gidilirse gidilsin orada mutlaka bir Atatürk Üniversitesi mezunuyla karşılaşırsınız. Artık üniversite bünyesinde kurduğumuz Kariyer Merkezi sayesinde eski öğrencilerimizin, yıllar sonra üniversiteleriyle buluşmasını sağlıyoruz.” dedi.Prof. Dr. Çomaklı, bu merkezin; mezun ve mezun adaylarına yönelik akademik ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak, mezunlar ile iş birliği gerçekleştirmek, mezunların üniversite ile sosyal ve kültürel bağını geliştirmek amacıyla kurulduğunu da ifade etti.Her mezunu birer gönüllü elçi olarak gördüklerini belirten Prof. Dr. Çomaklı, eğitim gördükleri üniversiteyi ve o dönemde yaşadıkları şehri unutmayarak ziyaret gerçekleştiren mezunlara teşekkür etti.1978 mezunları Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Erzurum’u hiç unutmadıklarını ve yeniden bu şehirde ve öğrenim gördükleri üniversitede bulunmaktan büyük bir heyecan duyduklarını belirttiler ve Atatürk Üniversitesinin müthiş bir bilim yuvasına dönüştüğünü gözlemlediklerini, kampüsü ise çok beğendiklerini söylediler.

ERZURUM/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN