Erzurum eski Valisi Recep Birsin Özen vefat etti

Erzurum eski Valisi Recep Birsin Özen vefat etti

1985-1989 yılları arasında Erzurum Valisi olarak görev yapan Recep Birsin Özen, hayatını kaybetti

Özen için bir taziye mesajı yayımlayan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Özen’in görev yaptığı şehre hizmetleriyle adından söz ettiren önemli bir şahsiyet olduğunu söyledi.

Vali Azizoğlu mesajında şunları söyledi:“İlimizde önemli hizmetlerde bulunan güler yüzlü, çalışkan, memleket sevdalısı, büyüğümüzü kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Recep Birsin Özen’in gerek kişiliği, gerekse ilimiz için yaptığı başarılı çalışmaları, yıllarda geçse de hafızalardan silinmeyecektir.Değerli büyüğümüz Merhum Recep Birsin Özen’e Allahtan rahmet, ailesi ve yakınları başta olmak üzere bütün Erzurumlu hemşerilerimize başsağlığı diliyorum.”Vali Recep Birsin Özen kimdir?1971 ile 1972 yılları arasında Perşembe Kaymakamlığı; 1984 ile 1985 yılları arasında Siirt, 1985 ile 1989 yılları arasında Erzurum, 1989 ile 1992 yılları arasında Adana ve 1992 ile 1994 yılları arasında Gaziantep valilikleri yapmıştır.

ERZURUM/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN