Eski başkanlar yemekte buluştu

Eski başkanlar yemekte buluştu

Ak Parti Oltu İlçe eski Başkanı Fuat Demir’in organizasyonunda Ak Parti kurulduğundan bugüne partide görev almış başkanlar yemekte bir araya geldi

Ak Parti Oltu İlçe eski Başkanı Fuat Demir yemekte yaptığı konuşmada; 2019 seçiminin ülke için büyük önem arz ettiğini belirtti.Demir, “Partimizin her türlü yanında yer alarak başarılı bir seçim geçirmek istiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler teşkilatımızın vereceği her türlü göreve kayıtsız şartsız hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Ak parti kaybederse Türkiye kaybeder’ sloganına atfen bu seçimleri çok önemsiyoruz. Çünkü biz vatanımız ve milletimizi seviyoruz” dedi.Oltu 11 km Kamacı Tesislerinde bir araya gelen eski ilçe başkanları anıları tazeledi. Ev sahipliğinden ötürü Fuat Demir’e teşekkür eden eski başkanlar, “Birlik beraberlik adına güzel bir yemek oldu” diyerek yeniden bir araya gelmek üzere sözleştiler.

ERZURUM/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN