Rektör Çomaklı tecrübelerini gençlerle paylaştı

Rektör Çomaklı tecrübelerini gençlerle paylaştı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzurum Gençlik Komisyonu ve Atatürk Üniversitesi Genç Kadem Kulübü ortaklığında düzenlenen “Gençlerle Tecrübe Paylaşımı” programının konuğu Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof

Dr. Ömer Çomaklı oldu.

Atatürk Üniversitesi Mavi Salon’da gerçekleşen söyleşide gençlerle bir araya gelen Rektör Çomaklı, çocukluktan gençlik dönemine, iş hayatından aile hayatına samimi paylaşımlarda bulundu. Çocukluğunun köy ve ilçelerde geçtiğini, ilçe okullarında okuduğunu ve çok çalışarak hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadığını belirten Çomaklı’nın gençlere en önemli tavsiyesi ise; “Hangi işle uğraşırsanız uğraşın vatanımızın ve milletimizin menfaatleri en öncelikli amacınız olsun.” oldu.Konuşmasının ardından Rektör Çomaklı öğrencilerin sorularını yanıtladı. KADEM Erzurum Temsilcisi Av. Fatime Alkan’ın hediye takdiminde bulunduğu program, öğrencilerin Rektör Çomaklı’yla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

ERZURUM/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN