Yaz ayında güneş lekelerine dikkat

Yaz ayında güneş lekelerine dikkat

Uzman Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Güler Yıldırım, yaz ayında güneş lekelerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Vega Estetik Merkezinden Uzman Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Güler Yıldırım, “Leke tedavisi için öncelikle lekelenmenin sebepleri araştırılmalıdır. Lekeler doğuştan olabilir, bir hastalığın belirtisi olabilir, gebelikten sonra çıkabilir, yaz aylarında güneşin etkisi ile çıkabilir. Öncelikle sebep tespit edilmeli, ondan sonra en uygun tedavi yöntemi belirlenmelidir” dedi.Leke tedavisinde bir çok alternatif tedavi yöntemin olduğunu ifade eden Uzman Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Güler Yıldırım bu yöntemleri şöyle sıraladı:“Karbon peeling, Kimyasal peeling, Enzim peeling, Dermabrazyon, Erbium lazer, Renk açıcı kremler, IPL, PRP, Mezolift uygulamaları, Dermaroller uygulamaları, Kriyoterapi.”Bu uygulamaların genellikle bir kaç seans uygulama gerektirdiğini kaydeden Uzman Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Güler Yıldırım, “Uygulamalar boyunca güneşten sakınmanız yada güneşten koruyucu kremler kullanmanız gerekir” ifadelerini kullandı.

ERZURUM/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN