17 Ağustos’un yıl dönümünde 17 yetimi ücretsiz tıraş etti

17 Ağustos’un yıl dönümünde 17 yetimi ücretsiz tıraş etti

17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde yaşadıkları felaketi arkalarında bırakarak Eskişehir’de mesleğini sürdüren Akceylan ailesi, geleneksel hale getirdikleri tüm müşterilerine ücretsiz tıraş uygulamasını bu yıl farklı bir boyuta taşıdı

İşletme sahibi Ömer Faruk Akceylan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 17 yetimi her yıl ücretsiz tıraş edeceğini duyurdu. Daha sonra yetim çocukları 17 Ağustos tarihinde tıraş ederek yaşanan felaketi unutmadıklarını gösterdi. Ömer Faruk Akceylan’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ise şöyle oldu:“17. yılımızdan itibaren artık; Her yıl. Yetim gülerse dünya güler diyoruz, Peygamber efendimiz’ in emaneti olan 17 yetim kardeşimizi ücretsiz tıraş ile sevindiriyoruz inşallah. 17 Ağustos’u unutmadık unutturmayacağız.”

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN