Ak Gençlerden trafikte kemer takmayı teşvik etmek için kampanya

Ak Gençlerden trafikte kemer takmayı teşvik etmek için kampanya

Ak Parti Tepebaşı Gençlik Kolları ve mahalle teşkilatları üyeleri, trafiğe çıkan araçlardaki herkesin kemer kullanması, özellikle arka koltuktaki yolculuk eden kişilerinde kemer takması konusundan kampanya başlattı

Konu hakkında konuşan Ak Parti Tepebaşı Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır, hemen hemen her gün yaşanan kazaların sonrası özellikle kemer kullanmamanın bedelinin ağır sonuçlarla ödendiğini belirtti. Kemer kullanmamanın sonucunda oluşan hasar ve kayıpların bir daha yaşanmaması için böyle bir çalışma yapmak istediklerini anlatan Gıcır, "Bu nedenle mahalle teşkilatımızdan üyemize kadar her kesimin katıldığı sosyal medya çalışmamızı trafikte artık canlar yanmasın, kaza sonrası yaşanacak hasarlar minimum seviyeye insin diye böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamıza katılan herkese özellikle Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Emine Nur Günay hocamıza teşekkür ederiz” dedi.Halil Gıcır, Eskişehir başta olmak üzere tüm gençliği bu kampanyaya katılmaya, sosyal medyada #KemeriniTakHayataTutun sloganıyla desteklemeye davet etti.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN