Başkan Sülük’den gözaltılar sonrası açıklama

Başkan Sülük’den gözaltılar sonrası açıklama

Antalya’da 4 Haziran tarihinde oynanan Göztepe-Eskişehirspor maçında çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan 28 taraftarla ilgili Efeler Tribün Lideri Muharrem Sülük yazılı bir açıklama yaptı

Göztepe ile Eskişehirspor arasında Antalya’da oynanan maçta oyun bir çok kez durmuştu. Olaylı maçın ardından Eskişehir’den 28 taraftar gözaltına alınarak Antalya’ya götürüldü. Durumun değerlendirmesini yapan Eskişehirspor Efeler Grubu Kurucusu ve Lideri Muharrem Sülük, Eskişehir’in sessiz kalmamasını gerektiğini belirtti. Başkan Sülük, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:"Taraftarlarımız ile ilgili durum son derece ciddi. Mesut Şimşek dışında onlarla Antalya’da ilgilenecek kimse olmadı. Kimseden ses çıkmaması, Eskişehir Barosu ya da avukatlarından duruma müdahil olan olmaması da üzücü. İzmir Göztepe için el ele, yürek yüreğe olmuşken, biz orada kimse yokmuş gibi davranıp hatta gözaltına alınanlara bu durum revaymış gibi davranıyoruz. İnşallah güzel gelişmelerin duyumunu alırız, inşallah Türkiye’nin en demokratik ve milliyetçi tribünlerine bunu reva görenler layığını bulur. Lütfen sessiz kalmayın. Tribün terörle alakası olmayan arma uğruna peşinden koştuğumuz sevdamızdır."

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN