Çocuklar Odunpazarı’nda hayvan dostlarıyla buluştu

Çocuklar Odunpazarı’nda hayvan dostlarıyla buluştu

Odunpazarı Kent Konseyi Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri ile Gültepeli çocuklar, Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayvan Sağlık Merkezi ve Güvercinköy’ü ziyaret etti

Hayvan Sağlık Merkezi ve Güvercinköy’ü gezen Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri ve Gültepeli çocuklara yetkililer tarafında bilgi verildi. Çocuklar, Hayvan Sağlık Merkezi’nde yavru köpeklerle oynarken, meclis üyeleri ise merkezde incelemelerde bulundu. Hayvan Sağlık Merkezi’nin ardında Odunpazarı Belediyesi tarafından güvercin meraklıları için yaptırılan Güvercinköy’e giden meclis üyeleri ve çocuklar, Güvercinköy’den çok etkilendi. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle meclis üyeleri, böyle bir tesisle karşılaşacaklarını tahmin etmediklerini söyledi. Gültepe Mahalle Meclisi üyeleri, Güvercinköyü Eskişehir’e kazandırdığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. Yüzlerce güvercin arasında oyunlar oynayan çocuklar, mutlu bir gün geçirdi.

ESKİŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN