Çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor

Çocuklara hayvan sevgisi aşılanıyor

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara yaşatabilmek için çalışmalarına, Seçil Akkurt Anaokulu ve Tepebaşı Belediyesi Esentepe Çocuk Sanat Merkezi’nde devam etti

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü uyguladığı proje ile ilköğretim okullarını ziyaret ederek sokak hayvanlarıyla ilgili temel eğitimleri gerçekleştiriyor. Son olarak Seçil Akkurt Anaokulu’nu ve ardından Tepebaşı Belediyesi Esentepe Çocuk Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli veterinerler, çocuklara sokak hayvanları ve evcil hayvan bakımı ile ilgili temel bilgilerden oluşan sunumlar yaptılar. Sunumlarda sokak hayvanları ile ilgili çocuklara beslenme, bakım, sahiplenme konuları anlatılırken evcil hayvanlar ile ilgili de bilgiler aktarıldı.

ESKİŞEHİR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN