Çocuklardan Ata’ya sevgi dolu mesaj

Çocuklardan Ata’ya sevgi dolu mesaj

Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Gündüz Bakım Evi ve Kreşi (Oyunpazarı) çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e kart gönderdi

PTT tarafından 23 Nisan için özel bastırılan kartlara Oyunpazarı öğrencileri Ata’ya sevgilerini gösteren resimler çizdi. Kartları Anıtkabir’e göndermek için PTT’ye gelen Oyunpazarı öğrencilerini Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da yalnız bırakmadı.Başkan Kurt, Oyunpazarı öğrencilerinin Ata’ya sevgilerini hazırlanan özel kartlara resimlerle belli ettiklerini ifade etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara armağan ettiğini belirten Başkan Kurt, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Atatürk sevgisiyle dolu olması mutluluk verici. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir’ demiştir. Odunpazarı Belediyesi olarak Atatürk’ün bu sözü ışığında çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz” dedi.Başkan Kurt’a kartpostallara çizdikleri resimleri gösteren çocuklar, daha sonra kartpostallarını Anıtkabir’e gönderdi.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN