Eğiticilerin eğitimi

Eğiticilerin eğitimi

Eskişehir’de, taşımalı eğitim sisteminde öğrenci taşımacılığı yapan şoförlerin trafik güvenliği, ilk yardım ve iletişim becerileri konusunda bilgi ve becerilerini artırmak amacı ile uygulanan ’İyi Dersler Şoför Amca’ projesi kapsamında eğiticilerin eğitimi yapıldı

Proje, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve arasında imzalanan protokol ile hayata geçirildi. Proje kapsamında; Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde jandarma trafik timlerince verilmesi planlanan ve öğrenci taşımacılığı yapan şoförlerin, trafik güvenliği, ilk yardım, iletişim becerileri konularında bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla eğiticinin eğitilmesi hedefinde düzenlenen toplantı Eskişehir Öğretmen Evinde yapıldı. Eğitimleri alan eğitici jandarma personeli ve ilçe milli eğitim birimlerinde görevli eğiticiler tarafından, ilçelerde taşımalı sistemde görev alan sürücülere ve öğrencilere bu eğitimler kesintisiz olarak verileceği belirtildi.

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN