FETÖ’nün askeri hücre yapılanması davası sürüyor

FETÖ’nün askeri hücre yapılanması davası sürüyor

Eskişehir’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri hücre yapılanmasına yönelik haklarında dava açılan 14’ü tutuklu 16 sanığın yargılanmasına devam edildi

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Sanıklar savunmalarında, iddianamedeki suçlamaları kabul etmeyerek tahliye ve beraat talebinde bulundu. Geçen celse, başka bir FETÖ dosyasında yargılanan, örgütün mahrem sorumlusu olduğunu itiraf eden ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen tanık Muammer U.’nun verdiği ifadelerin tutarsız olduğunu ileri süren sanık avukatları, tanığın iddialarının delil niteliği taşımadığını ve hükme esas alınamayacağını belirterek müvekkillerinin tahliyesini istedi.Sanıkların mevcut halinin devamına karar veren Mahkeme Başkanı, duruşmayı 27 Kasım’a erteledi.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN