İlk kitabının imza gününde ailesi, arkadaşları ve okurları yalnız bırakmadı

İlk kitabının imza gününde ailesi, arkadaşları ve okurları yalnız bırakmadı

Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü öğretim görevlilerinden Dilek Eroğlu, yayınlanan ilk kitabı ‘Lavanta Kokardı Paris’ ile okurlarının karşısına çıktı

Eskişehir Adalar’da bir kültür-sanat kafesinde gerçekleşen söyleşi ve imza gününde Eroğlu’nu ailesi, arkadaşları ve okurları yalnız bırakmadı. Elliye yakın kişinin katıldığı etkinlikte Eroğlu, kitabının yazılış öyküsünü kısaca anlatırken, “Kitabımın ismi en başta ‘İki Çift Yürek’ olacaktı. Bir sabah kalktım kitabıma devam etmek üzere bilgisayarımın başına oturdum, dosyanın ismini arıyordum fakat bulamadım. Bu benim hep başıma gelen bir şeydir, daha önce de kaybettiğim dosyalar olmuştu. Sonra ekranda ‘lavanta’ diye bir dosya olduğunu fark ettim, dosyayı açtım ve gördüm ki kitabın girişi ve devamı var. Bunu spiritüel bir noktaya bağlamak istemiyorum ama hafızamın ara ara bana kötü şakalar yaptığı da bir gerçek” ifadelerini kullandı.“En özel teşekkürüm eşim Erhan Eroğlu’na”Kitabını yazdığı dönemde özellikle ailesinden büyük destek gördüğünü belirten Yazar Dilek Eroğlu, en özel teşekkürlerini de yine ailesine etti. Eserini hayatının bir özeti olarak gördüğünü söyleyen Eroğlu, “Kitap, bugüne kadar gördüklerimin, hissettiklerimin, yaşadıklarımın, hayatı algılayışımın, bakışımın içinde olduğu hamurun şekillenmiş hali. Ben bu noktada hayatımdaki herkese teşekkür borçluyum, sizlerden çok güzel beslenmişim. En özel teşekkürüm eşim Erhan Eroğlu’na. Kitabın ilk cümlesinden itibaren beni hep yüreklendirdi. Erhan’a biraz sessizliğe ihtiyacımın olduğunu söyledim, hayatımda bir başka dönemin başladığının farkındaydım. Ayrıca oğluma da çok teşekkür ediyorum, kitap yazdığım dönemde o da evde hiç top oynamadı” sözlerinin ardından okuyucularının kitaplarını imzaladı.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN