Kadına yönelik şiddet Odunpazarı’nda masaya yatırılacak

Kadına yönelik şiddet Odunpazarı’nda masaya yatırılacak

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenecek 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında “Birleşeceğiz Şiddete Son Vereceğiz” adlı bir panel düzenlenecek

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bu sene ikincisini düzenleyeceği “Birleşeceğiz Şiddete Son Vereceğiz" paneli, 22 Kasım Perşembe günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleşecek. Kadına yönelik şiddetin tüm boyutları ile tartışılacağı panel 14.00’de başlayacak.Moderatörlüğünü Prof. Dr. Gülten Seber’in yapacağı panelde, konusunda uzman kişiler misafir edilecek. “Birleşeceğiz Şiddete Son Vereceğiz” panelinin konuşmacıları arasında Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ndan Dr. Gülsüm Kav, Eşitlik İzleme Kadın Grubu’ndan Av. Hülya Gülbahar, Sosyolog Hatice Yeşildal ve kendisi de şiddet mağduru olan Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik yer alacak.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN