Mermercilerden kur fırsatçılarına karşı önemli anlaşma

Mermercilerden kur fırsatçılarına karşı önemli anlaşma

Eskişehir Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez, dövizde yaşanan dalgalanmadan dolayı bazı mermer tedarikçileri ve ham maddecilerin bunu fırsata çevirdiğini söyleyerek "Tedarikçi ve hammaddeci firmalarımızın yerli ve milliden yana olmalarını arzu ederiz” dedi

Başkan Sönmez, dernek olarak kur fırsatçılarına karşı sektörün önemli firmaları ile ticaret anlaşması yaptıklarını aktararak, “Piyasalardaki hareketliliği fırsata çeviren bazı mermer tedarikçileri ve ham maddeciler biz mermer tüketicilerini bir hayli zora sokmaktadır. Biz tüketici mermerciler olarak bu dengesiz ticaretten dolayı müşterilerimize karşı mahcup duruma düşmekteyiz. Bu vesileyle Eskişehir Mermerciler Derneği olarak piyasalardaki kur fırsatçılarına karşı Bandırma ve Bursa’daki iki değerli firmayla hem vade hem çekle, hem de TL olarak ticaret anlaşmasına vardık. Firma yetkilileri kurun yükselişine göre indirimde yapılacağını söylediler. Kendilerine Eskişehir Mermerciler Derneği olarak teşekkür eder, diğer tedarikçi ve hammaddeci firmalarımıza fırsatçılığı bir an önce terk edip yerli ve milliden yana olmalarını arzu ederiz” dedi.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN