Miniklerin muhteşem gösterileri ile izleyicileri büyüledi

Miniklerin muhteşem gösterileri ile izleyicileri büyüledi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birbirinden güzel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezinde “Halk Merkezleri 23 Nisan” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Mahmut Süzen, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, çok sayıda çocuk ve velileri katıldı.Odunpazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, halk merkezlerinde eğitim alan 8-12 yaş aralığındaki “Halk Oyunları Çocuk Grubu” birinden güzel gösteriye imza attı.Etkinlikte Adıyaman, Artvin gibi pek çok yörenin halk oyunlarını sergileyen minikler açtıkları Atatürk bayrağı ile de ayakta alkışlandı.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN