Özel Gürlife Hastanesi’nin organ bağışı başarısı

Özel Gürlife Hastanesi’nin organ bağışı başarısı

Eskişehir’de kısa bir süre önce hizmete başlayan Özel Gürlife Hastanesi, 21 duyarlı vatandaşın tüm organlarını bağışlamasına vesile oldu

Sağlık hizmetlerinde, Eskişehir’de her bakımdan fark sağlayacak olan Özel GürLife Hastanesi, sosyal projelerde de ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi. Yapılan açıklamaya göre hastane, 3-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı Haftası’nda, yeni açılmasına rağmen diğer tüm hastanelerden daha fazla çalışarak ve konunun ne kadar önemli olduğunu hem çalışanlarına, hem de hasta ve hasta yakınlarına anlatarak 21 duyarlı vatandaşın tüm organlarını bağışlamasına vesile oldu.Yöneticiler, Organ Bağışı kampanyasını organize eden İdari İşler Müdürü Ercan Heperenler başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına Eskişehir ve tüm ülke adına teşekkür ettiler.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN