Türkiye Sirki’nin gösterisini izlemek için buluştular

Türkiye Sirki’nin gösterisini izlemek için buluştular

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığının düzenlediği etkinlikte şehit yakınları, engelli çocuklar, Türkmen çocuklar ve ailelerinden oluşan 120 kişilik grup ‘Türkiye Sirki’nin’ gösterisini izledi

Şehit yakınları ve çocukları, engelli çocuklar, Türkmen çocuklar ve aileleri ile birlikte yaklaşık 120 kişilik bir grup Türkiye’nin ilk hayvansız sirki olan Türkiye Sirki’nin gösterisini izlemek için buluştu. Keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini belirten çocuklar, etkinliği düzenleyen Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığına teşekkür ettiklerini ifade etti."Bugün bir kere daha gördük ki mutluluk paylaştıkça büyüyor"Çocuklar ve aileleri ile birlikte neşeli dakikalar geçirerek Türkiye Sirki’nin görkemli çadırından yükselen kahkahalara ortak olduklarını belirten Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik,"Bugün burada bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdiğimiz çocuklarımız ve ailerinin hepsi bizler için çok değerli ve özel kişiler. Hayata bağlayacak davranışlarda bulunup yaşamlarını kolaylaştırarak mutlu olmalarını sağlamaya çalıştığımız engelli kardeşlerimiz, her biri destan yazmış, vatanı yaşatmak için şehit düşen ya da gazi olmuş kahramanlarımızın çocukları ve yaşadıkları yerlerden göç etmek zorunda bırakılan Türkmen çocuklarımızın bizlerde yeri çok farklı ve özel. İşte bu kardeşlerimizle birlikte bugün keyifli bir vakit geçirmek için bir araya geldik. Bugün bir kere daha gördük ki mutluluk paylaştıkça büyüyor. Mutluluklarını bizimle bu etkinliğe gelerek paylaşan ve mutluluğumuza ortak olan kendisi küçük, yüreği büyük olan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.Gösterinin ardından Türkiye Sirki’nin sahnesine çıkan çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN