Vehbi Koç Ortaokulu’nda Mevlid-i Nebi Programı

Vehbi Koç Ortaokulu’nda Mevlid-i Nebi Programı

Vehbi Koç Ortaokulu, İnönü İHO öğrencileri ve okul öğretmenleri tarafından 2018 yılı Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi

‘Peygamberimiz ve Gençlik’ teması üzerine Vehbi Koç Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen kutlama programı kapsamında, Vehbi Koç Ortaokulu ve imam hatip öğrencilerinin sergilemiş olduğu tiyatro gösterileri, ilahi ve şiir dinletisi, kırk hadis oratoryosu ve Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Program sonunda okul içerisinde kırk Hadis ezberleme yarışmasında dereceye girenlere İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Büyük ve İlçe Müftüsü Şenol Şahin tarafından ödülleri takdim edildi.Program öğrenciler tarafından hazırlanan çizimlerle kırk hadis resim sergisi gezilerek tamamlandı.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN