Vos26’dan aşure ikramı

Vos26’dan aşure ikramı

Vos26 Yardım Gönüllüleri Hobi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Hicri Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle vatandaşlara aşure ikramı yapıldı

Vos26 Yardım Gönüllüleri Hobi Kültür ve Dayanışma Derneği, Odunpazarı ilçesindeki dernek binasının bulunduğu sokakta 2 bin kişilik aşureyi vatandaşlara dağıttı. Dernek Başkanı Zeynep Hayriye Karbölen, düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün 2 bin kişilik aşure dağıtımı yaptık. Aşuremize ilgi çok büyüktü. Özellikle şehir dışından ilimizi gezmek için gelen misafirler büyük ilgi gösterdiler. Ekip olarak bir kez daha paylaşmanın, bölüşmenin, el ele vermenin huzurunu yaşadık. Bu sene dayanışma sayesinde geçen sene 800 kişilik aşure porsiyonumuzu bu sene 2 bine çıkarttık. Tüm destekçilerimize, gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarken ardından böyle mübarek günlerin, Müslümanlar arasında dostluk ve kardeşlik köprüleri oluşturulması için çok önemli fırsatlar olduğunu belirtiyoruz. Hicri Muharrem Ayındayız. Rabbimiz tüm müminlerin Muharrem Ayını mübarek eylesin. Ülkemize, Eskişehir’imize, İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN