Yangına giden itfaiye aracına ’Park’ engeli

Yangına giden itfaiye aracına ’Park’ engeli

Eskişehir’de bir yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, park halindeki araçların çift taraflı kapattığı sokakta ilerleyemedi

Dün akşam saatlerinde Yenibağlar Mahallesi Hacıhüsnü Sokak üzerinde bir yangın ihbarını değerlendiren Eskişehir İtfaiyesi ekipleri, olay yerine intikal etmek yola çıktı. Yenibağlar mevkiine geldikten sonra adrese ulaşmak için ara sokaklara giren ekipler, Hacıhüsnü Sokakta beklemedikleri bir manzara ile karşılaştılar. Ekipleri, sokak üzerinde çift taraflı park eden araçlar yüzünden ihbar edilen adrese ilerleyemedi. İtfaiye aracının büyük olması, park edilen araçların arasından geçmesine engel olurken, Eskişehir İtfaiyesi ekipleri çaresiz bir şekilde araçlarından inerek, insanlara tek tek park halindeki araçların sahiplerini sordu.Kimseden olumlu dönüş alamayan itfaiye ekipleri, ilerleyemedikleri gibi geri geri sokaktan çıkmak zorunda kalarak farklı bir güzergahtan adrese gitmeyi denedi.Öte yandan yaşanan olay çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN