Egzozdan 15 kilo eroin çıktı

Egzozdan 15 kilo eroin çıktı

Edirne’de Pazarkule Sınır Kapısı’ndan Yunanistan’a çıkış yapmak için gelen bir otomobilin egzoz katalizörüne gizlenen 1 milyon 250 bin lira değerinde 15 kilo 78 gram eroin ele geçirildi.

Yunanistan’a gitmek için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Pazarkule Sınır Kapısı’na gelen S.E.’nin kullandığı otomobil ihbar üzerine durduruldu. Kapıkule Sınır Kapısı’ndaki X-ray cihazından geçirilen aracın egzoz bölümünde farklı yoğunluk tespit edilen araç arama hangarına alındı.

Yapılan detaylı aramada otomobilin egzoz katalizörünün içerisine gizlenmiş halde toplam 15 kilo 78 gram ağırlığında eroin ele geçirildi. El konulan eroinin yaklaşık 1 milyon 250 bin lira değerinde olduğu belirlendi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Yunan araç sürücüsü S.E. ve otomobilde yolcu olarak bulunan A.S. ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EDİRNE/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN