Alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla yaralanan Ferdi Gülaçtı kaldırıldığı hastanede 10 gün sonra hayatını kaybetti

Olay, Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi Uzay Çatılı Pazar civarında meydana geldi. İddiaya göre, Ferdi Gülaçtı (38) ve 4 arkadaşı arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine arbedede silah ateş aldı. Olay yerinde yaralanan Ferdi Gülaçtı, Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Gülaçtı 10 gün sonra hayatını kaybetti.Evli ve 3 çocuk babası Gülaçtı’nın cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından cenaze ailesine teslim edildi.Öte yandan, şüphelilerden E.E. ve Y.N. tutuklanarak cezaevine konulurken, S.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.Z.’nin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

GAZİANTEP/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN