Beşir derneğinden öğrencilere kandil simidi

Beşir derneğinden öğrencilere kandil simidi

Beşir Deneği Gaziantep İl temsilciliği tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve kandil simidi dağıtımına başladı

TÜMSİAD ve Semerkand Derneğinin de katkıda bulunduğu yardım kolileri, Beşir Derneği Gaizantep İl temsilciliği görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin bulunduğu okullara gönderildi. Beşir Derneği Gaziantep Temsilcisi Ali Erinmez ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, “Beşir derneği, Nerede ihtiyaç sahibi birisi varsa orada olmanın adıdır. Bu hafta içerisinde Gaziantep Beşir derneği olarak, Kurtuluş İlkokulu ve Sani Konukoğlu İlkokulunda tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulunduk. Bugünde Sani Konukoğlu Ortaokulunda Mevlit Kandili dolayısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kandil simidi dağıtacağız. Beşiri derneği olarak gönüllere yapmaya geldik. Katkılarından dolayı Semerkad vakfı Gaziantep temsilcisi Cuma Çekici’ye ve TÜMSİAD üyelerine teşekkür ederiz. Kolilerimizin içerisinde 5 bin adet kandil simidi var. Ayakkabıların dağıtımını geçen hafta yaptık” dedi.Belirlenen yaklaşık bin 500 öğrenciye ayakkabı yardımlarını ulaştıran dernek yetkililer, 5 bin kutu kandil simidinin dağıtımını ise sürdürüyor.

GAZİANTEP/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN