Gaziantep’te Mescid-i Aksa protestosu

Gaziantep’te Mescid-i Aksa protestosu

Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın İsrail askerleri tarafından ibadette kapatması Gaziantep’te de protesto edildi

Mescid-i Aksa’nın ibadette kapatılmasına dikkat çekmek için Gaziantep’te bulunan Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Cuma namazının ardından Alaybey Camisi önünde ellerinde pankartlarla yürüyüşe başladı. Ellerindeki pankartlarla toplanan vatandaşlar, çeşitli sloganlar atarak Gaziler Caddesini takip ederek Balıklı Parkı’na geçti. Burada Platform Sözcüsü Ubeydullah Çakır, basın açıklaması yaptı. Çakır, Müslümanlar için çok kutsal olan bir mekanda yapılan ihlallerin kabul edilemeyeceğini söyledi. Siyonist güçlerin Müslümanların mabetlerine saldırdığını ve bazı müminleri de şehit ettiğini dile getiren Çakır, "Artık Müslümanların tahammülü kalmamıştır. Bu yapılan zulme sessiz kalamayız" dedi.

GAZİANTEP/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN