GKV Minikler Basketbol Takımı namağlup şampiyon

GKV Minikler Basketbol Takımı namağlup şampiyon

Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Minikler Basketbol Turnuvasında namağlup unvanla şampiyon olan GKV Özel İlkokulu Minikler Basketbol Takımı şampiyonluk kupasını GKV Özel Okullarına götürdü

2016-2017 eğitim öğretim yılında bir çok spor dalında başarıdan başarıya koşun GKV Özel Okulları öğrencileri bu kez de Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Minikler Basketbol Turnuvasında namağlup unvanla şampiyonluğunu ilan etti. Sporun eğitimin en önemli parçası olduğunu ifade eden GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel elde edilen başarıların uzun süren meşakkatli çalışmaların sonucu olduğunu kaydetti. Şenel, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Minikler Basketbol Turnuvasına katılan takımımız yenilgisiz şampiyon olmuştur. 10 okulun mücadele ettiği turnuva minikler düzeyinde kız ve erkek takımlarıyla toplam 135 sporcu öğrenci ile turnuvaya katılım bağlamıştır. Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu basketbol takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.Başarıya ulaşan GKV Özel İlkokulu basketbol takımı oyuncularına Şehitkamil Belediyesi tarafından kupa, madalya ve katılım sertifikası verildi. Yüzme, Pentatlon, Atletizm, Jimnastik takımlarının ardından GKV Özel İlkokulu basketbol takımı da 2016-2017 eğitim öğretim yılını kupa ile tamamladı. Öğrencilerimizi ve onları en iyi şekilde müsabakalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

GAZİANTEP/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN