GKV’lilere ödül yağmuru

GKV’lilere ödül yağmuru

2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılında katıldıkları sportif yarışmaların yanı sıra birçok alandaki etkinliklerde başarı elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri düzenlenen törenle ödüllendirildi

Kuruluşunun 53.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen etkinliklere katılarak Gaziantep’in adını başarıyla temsil ederek duyurmaya devam ederken 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılında çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrencilerini ödüllendirdi. GKV Özel İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen ödül törenine GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan’ın yanı sıra okul idarecileri, öğretmenler ve veliler de katıldı. Başarıların hiçbir zaman tesadüf olmadığını ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, uzun ve yorucu çalışmalar sonucu elde edilen başarıların insan yaşamında gelecekte büyük önem taşıyacağını ifade etti. Hoşcan, öğrencilerin akademik çalışmalara paralel olarak mutlaka sportif ve kültürel faaliyetlerde yer alması gerektiğini ifade ederek başarılı öğrencileri kutladı. Okul Müdürü Mustafa Şenel’de yaptığı konuşmasında 2016-2017 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olarak geride kaldığını, bireysel ve takım sporlarında gerek il gerekse ülke düzeyinde GKV Özel Okullarının iddiasını sürdürmeye devam edeceğini ifade etti. Konuşmaların ardından çeşitli alanlarda derce elde eden öğrencilerin ödülleri verildi. Öğrencilerin sportif alanlardaki başarılarına destek veren GKV Özel Okulları Beden Eğitimi öğretmenleri Mehmet Altan ve Recep Öztürk’e de katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi. GKV Özel İlkokulu öğrencilerinin yetenekleri doğrultusunda akademik çalışmalara paralel olarak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda etkin olarak faaliyet gösterebilmeleri için gerekli desteğin verileceği de açıklandı.

GAZİANTEP/İHA

(FOTOĞRAF)








Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN