Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmenlerine Trimester Eğitim Sistemi anlatıldı

Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmenlerine Trimester Eğitim Sistemi anlatıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kentteki 31 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin müdür, müdür yardımcıları ile rehber öğretmenlerine trimester eğitim sistemi anlatıldı

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Gaziantep’te bulunan 31 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin müdürleri, müdür yardımcıları ve rehberlik öğretmenleri olmak üzere toplam 68 kişi katıldı. Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz açılış konuşmasında Türkiye’de ilk kez Naci Topçuoğlu MYO’da uygulanmaya başlayan trimester eğitim sistemi hakkında bilgilendirdi. Yüksek okuldaki her programa kayıt yapan ilk 10 öğrenciye 250 Türk Lirası karşılıksız burs imkanının olduğunu da anlatan Doç. Dr. Yılmaz konuşmasının devamında, kendi kariyerini önemseyen, aranan eleman olarak yetişmek isteyen öğrencileri tüm fırsatları ve olanakları sonuna kadar sunmakta olan Naci Topçuoğlu MYO’na beklediklerini ifade etti. Toplantıdan sonra katılımcılar derslikler, laboratuvarlar ve atölyeleri gezerek Yüksekokulun fiziksel şartları hakkında detaylı bilgiler verildi.Toplantı nedeniyle memnuniyetini dile getiren, öğretmen ve idareciler Yüksekokulun sahip olduğu imkanların öğrenciler açısından çok faydalı olacağını ifade etti.

GAZİANTEP/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN