Şehitkamil glutensiz un yardımına devam ediyor

Şehitkamil glutensiz un yardımına devam ediyor

Şehitkamil Belediyesi, her 3 ayda bir çölyak hastalarına yapmış olduğu glutensiz un dağıtımını eylül ayında da gerçekleştirdi

Her bir paketi 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paket glutensiz makarna dağıtımı 462 çölyak hastasının daha yüzünü güldürdü.Çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, eylül ayı içerisinde de tespit edilen 462 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna dağıtımı gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla paketlerini aldı.“Belediyemizin yapmış olduğu yardımlar bizleri mutlu ediyor”Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Salih Yılmaz, “Çocuğum çölyak hastası olduğundan dolayı glutensiz una ihtiyacımız vardı. Glutensiz unun pahalı olmasından dolayı alma gücümüz yoktur. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz, her 3 ayda bir 9 kilo glütensiz un ve iki paket glütensiz makarna yardımında bulunuyor. Bugün sabahın erken saatlerinde gelerek paketimizi aldık. Çocuğum diğer unu yiyemediğinden dolayı buradan aldığımız glütensiz un ile kendisine börek, pasta, ekmek yapıyoruz. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun. Bundan sonra da her 3 ayda bir gelip paketimizi alacağız” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN