Vali Gül’ün Nizip ziyareti

Vali Gül’ün Nizip ziyareti

Son kararname ile Gaziantep’e atanan Vali Davut Gül, Nizip ilçesine giderek, kamu kurum, kuruluş ile sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret etti

Ziyarete, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Albay Fikret Güvenir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Nizip İlçe Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da, katıldı. İlçede ilk olarak Nizip Belediyesini ziyaret eden Vali Gül, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve daire amirleri karşıladı. Belediyedeki ziyaretinde, daire amirleriyle tanışan Vali Gül, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.Daha sonra daire amirleriyle birlikte fıstık hali esnafını ziyaret eden Vali Gül, esnaflarla sohbet etti. Vali Gül, son olarak da öğle yemeğinde Gazi ve Şehit yakınlarıyla bir araya geldikten sonra ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını gezdi.

GAZİANTEP/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN