10 yılda 200 bin lira burs verildi

10 yılda 200 bin lira burs verildi

Tirebolu Kültür ve Yardımlaşma Derneği 10 yılda binlerce öğrenciye 200 bin TL burs verirken, öğrenim için yurt dışına giden öğrencilere de destek verdiği ifade edildi

Tirebolu Kültür ve Yardımlaşma Derneği adına bilgi veren Arif Akdoğan “Tirebolu Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Dernek, hemşehrilerinden aldığı destekle 10 yıldan bu yana Tirebolulu yüksek öğrenim gören gençlere karşılıksız burs vermeye devam ediyor. Bu süre içinde Tirebolulu olup öğrenime katkı olması gerekli yüzlerce öğrenciye verilen burs miktarı 200 bin lirayı aşmıştır. Dernek, sadece burs vermekle kalmamış, Erasmus Programı kapsamında yurt dışına gidecek öğrencilere de katkı sağlamıştır. Bu öğrenim yardımını hemşehrilerimizle birlikte yürütüyoruz. Gelen öğrenim yardımı talepleri Yönetim Kurulumuzda değerlendiriliyor ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize her ay düzgün bir şekilde aktarılıyor. Öğrenim yardımı devam edecektir. Bilindiği üzere Tirebolu Kültür ve Yardımlaşma Derneği, kitap yayınlarıyla da dikkat çekmektedir“ dedi.

GİRESUN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN