Başkan Emür, kadroya geçen işçilerle buluştu

Başkan Emür, kadroya geçen işçilerle buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan taşeron işçilerin kadroya alınması sürecinde, Keşap Belediyesi’nin değişik birimlerinde görev yapan 57 özel şirket çalışanı belediyenin kuruluşu olan Keşap Park Enerji AŞ bünyesinden kadroya geçti

Belediye Başkanı Mehmet Emür, işçilerle toplantı sonrası kadro yemeğinde bir araya geldi.

Toplam 57 özel şirket çalışanın geçiş işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte Belediye Başkanı Mehmet Emür işçilerle akşam yemeğinde bir araya gelerek "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Düzenlenen programa Başkan Emür’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Ömer Değirmencioğlu, Keşap Park Enerji AŞ Müdürü Hakan Haliloğlu birim müdürleri ve daha önce özel şirket çalışanı olup da başlatılan süreçle birlikte Keşap Park Enerji AŞ bünyesine alınan 57 işçi katıldı.Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Başkan Emür "Sizler artık devletimizin, belediyemizin güvencesi altına girdiniz. Bundan sonraki süreçte bütün işlemleriniz Keşap Park Enerji üzerinden yürüyecek ve bütün haklarınız belediye tarafından sağlanacak. Biz çalışanlarımızla yöneticilerimizi bir aile olarak görüyoruz, bir takımın parçaları olarak görüyoruz. Bugün belediyemiz başarılı ise bütün arkadaşlarımızın bunda katkısı vardır. Bundan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarıyla birlikte sizlerin de mutlu olması çok önemli. Sizlerin katılımıyla belediyemizin hizmet çıtası inşallah daha yukarılara çıkacaktır. Hayal ettiklerinizi, daha iyi olacağını düşündüğünüz önerilerinizi bize her zaman sunabilirsiniz, bundan memnun oluruz. Biz işini iyi yapanların önerilerini almaktan her zaman mutluluk duyarız. Her biriniz için bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Artık taşeron işçi kelimesi tarihe karıştı.Artık belediyemizde çalışan herkes şirket değil, devletimiz güvencesi altındadır" diye konuştu.Konuşmaların ardından kadroya geçen işçiler Belediye Başkanı Mehmet Emür’e hediye takdim etti.

GİRESUN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN