Giresun’da AK kadınların seçim çalışması

Giresun’da AK kadınların seçim çalışması

AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, 24 Haziran günü gerçekleştirilecek olan seçim dolayısıyla seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi

Ramazan dolayısıyla evlere iftara gidildiğini ifade eden Başkan Aydın, “Ramazan dolayısıyla seçim çalışmalarımızı mahallelerimize, evlere giderek değerli vatandaşlarımızla orucumuzu açıyoruz. Mübarek Ramazan ayını yaşadığımız bu günlerde vatandaşlarımız ile iç içe olmak bizleri son derece mutlu ediyor. İlimizde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız Allah’ın izniyle. Bizler inanıyoruz ki ilimizin değerli halkı yapılan çalışmaları göz ardı etmeyecektir. Onlar dün olduğu gibi bugünde bugün olduğu gibi güzel yarınlarda Yeni Türkiye’de bizlerin her daim yanında olacaktır. Ve Giresun’dan AK Parti’ye ve Dünya Liderimize, Genel başkanımıza en çok oyu çıkaracağız. Dur durak bilmeden, bu zorlu ve kutlu yolda devam diyoruz" ifadelerini kullandı.

GİRESUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN