Kaymakam Ermiş’ten Kuran Kursu öğrencilerine ziyaret

Kaymakam Ermiş’ten Kuran Kursu öğrencilerine ziyaret

Giresun’un Görele ilçesinde yaz Kur’an Kursu’na giden öğrencileri ziyaret eden İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Cami İmamı ve kurs hocalarından bilgi aldı

Ziyarette Kaymakam Ermiş’e Yaz Kur’an Kursu hakkında bilgi veren Şehitlik Cami İmam Hatip’i Şenol Yılmaz, “Camilere gelen çocuk ve gençlere Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra temel dini bilgiler de öğretiyoruz. Peygamber Efendimizin örnek hayatı, inanç esasları, ibadetler, abdest, namaz, zekât, hac, oruç gibi bilgilerde öğretiyoruz ”dedi.Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Ermiş, Dini eğitim almak isteyen çocuklar için böyle bir fırsatın oluşturulmasının güzel olduğunu belirtti. Kaymakam Ermiş, “Hacı Mustafa Kuloğlu Şehitlik Camisi yaz dönemi Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek yetkili arkadaşlardan bilgi aldım. Yaklaşık 120 kız ve erkek çocuğun eğitimi pratik olarak camide, teorik olarak da Mimar Sinan İlkokulu’nda gerçekleştiriliyor. Görevlilerimizin gayretli olduklarını gördüm. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

GİRESUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN