Türkiye-Rusya Milli maçını izlemek için İzmir’den yola çıkan 4 arkadaş Giresun’da kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Türkiye-Rusya Milli maçını izlemek için İzmir’den yola çıkan 4 arkadaş Giresun’da kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Türkiye-Rusya A Milli Futbol takımları arasında 7 Eylül Cuma günü Trabzon’da oynanacak maçı izlemek için İzmir’den dün yola çıkan 4 arkadaşı taşıyan otomobil, Giresun’un Piraziz ilçesinde kaza yaptı

Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Alınan bilgiye göre, 4 kafadar İzmir’den Trabzon’a A Milli Takımımızın Rusya ile 7 Eylül’de karşılaşacağı futbol maçını izlemek üzere 35 REB 11 plakalı otomobil ile yola çıktı. Bu sabah Ordu-Giresun karayolu Piraziz ilçe Kavşağı’nda içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil henüz bilinmeye bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu. Sürücüsü ve içindeki 3 kişinin kimliklerinin belirlenemediği kazada takla atan araçtaki 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar Bulancak ve Giresun Devlet Hastaneleri’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

GİRESUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN