Vali Harun Sarıfakıoğulları Şebinkarahisar ilçesinde incelemelerde bulundu

Vali Harun Sarıfakıoğulları Şebinkarahisar ilçesinde incelemelerde bulundu

Şebinkarahisar ilçesini ziyaret eden Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Eğribel tünelinin Haziran-Ağustos ayında açılacağını söyledi

Bir dizi ziyaret ve incelemeler için daire ve kurum amirleriyle birlikte helikopterle Şebinkarahisar’a gelen Vali Sarıfakıoğulları, incelemelerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Yapımı devam eden Eğribel tüneli ve Meryemana Manastırı yoluyla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Harun Sarıfakıoğulları, “Meryemana Manastırı’nın yolunun 2.5 kilometrelik kısmı biz yapacağız, Belediye hudutlarında olan yaklaşık 11 kilometrelik kısmı da belediye yapacak. Eğribel Tüneli’nin de inşallah önümüzdeki yıl Haziran-Ağustos arasında açılması planlanıyor. Şuanda 3 bin 800 metrelik bir kısmı var tamamlanmamış olan, o da tamamlandığında burası hareketli kent olacak. Ulaşım ağı sayesinde de turizm potansiyeli de daha ön plana çıkacak" ifadelerini kullandı.Vali Sarıfakıoğulları Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinin ardından Şebinkarahisar Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya katıldı.

GİRESUN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN