Yılmaz’dan “KÖYDES yatırımları yarım kaldı” iddiası

Yılmaz’dan “KÖYDES yatırımları yarım kaldı” iddiası

CHP İl Genel Meclisi ve Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, KÖYDES yatırımlarını eleştirdi

Bulancak ilçesinde 16 köyün beton yol çalışmalarının durdurulduğunu ileri süren Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi Yılmaz, taahhüdünü yerine getiren firmaların da hakkedişlerini alamadığını söyledi.Yılmaz yaptığı açıklamada “2018 yılı KÖYDES ödenekleri 52 milyon lira olarak açıklanmıştı. Bu açıklamaya göre tüm ilçeler planlamalarını yaptı. İhaleler yapıldı. Seçimden önce gelen26 milyon lira ödeneğin devamında gelen başka bir ödenek yok. Bulancak’ta ise beton yol ihalesini alan müteahhit yapılan imalatların parasını alamadığı için 16 köy yolunda beton dökümünü durdurmuştur ve taahhütlerini yerine getiren firmalar çalışanlarıyla birlikte zor duruma düşmüştür. Bulancak’ta sıcak asfalt olarak planlanan köylerde ise asfalt paraları Özel İdare’ye yatırılmış olmasına rağmen yapılamamıştır. KÖYDES ödeneğinin devamı acilen gelmelidir. Köy yollarında yarım bırakılan çalışmalar tamamlanmalı ve Özel İdare’den alacaklarını alamayan firmaların çalışanları da mağduriyetten kurtarılmalıdır” dedi.

GİRESUN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN