Gümüşhane’de sağanak yağış etkili oldu

Gümüşhane’de sağanak yağış etkili oldu

Gümüşhane’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış karayolunda su birikintilerine, bazı dükkanlarda da su baskınına neden oldu

Bir süredir il genelinde aralıklara gerçekleşen yağmur yağışı bugün akşam saatlerinde kent merkezinde etkili sağanak şeklinde gerçekleşti.İl merkezine yaklaşık 30 dakikada metrekareye 20 kilogram yağış düşerken, yağışın ardından Gümüşhane-Trabzon karayolunun bazı noktalarında su birikintileri oluştu. Trafiğin kilitlendiği noktalarda Gümüşhane Belediyesi İtfaiye ekipleri tahliye yaparak müdahale ederken, polis ekipleri de yağışın ardından trafik akışını kontrollü şekilde sağladı.Yağışla birlikte il merkezindeki bazı dükkanlarda da bu baskınları meydana geldi. Su baskınlarına da müdahale eden İtfaiye ekipleri tahliye ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

GÜMÜŞHANE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN