100 günde garibanın kolu daha da kırıldı

100 günde garibanın kolu daha da kırıldı

SP lideri Karamollaoğlu hükümetin açıkladığı 100 günlük eylem planındaki hedeflerini tutturamadığını söyledi. SP lideri iktidarın hatalı politikaları nedeniyle ekonominin çöküş noktasına geldiğini savunarak “Bırakın ekonominin kanatlanmasını, garibanın kolunu kanadını daha da kırdı” dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinden sonra açıkladığı 100 günlük eylem planının büyük oranda yerine getirilemediğini savundu. Kendisine ait sosyal medya hesabından konula ilgili paylaşımlarda bulunan SP lideri şu ifadeleri kullandı: “Malumunuz üzere bundan 3.5 ay önce Sayın Cumhurbaşkanı 100 günlük eylem planı açıklamıştı. Bu eylem planının 100 günü doldu. Bugün ne yazık ki ağızlarına ne 100 günlük planı ne de orada açıklanan 400 projeyi alıyorlar.  eki ekonomimizi düzeltmek için ortaya konan 100 günlük plan neticesinde ne oldu? -Betonla mücadele edeceklerdi, betonlaşmayı daha da arttırdılar. İşsizlikle mücadele edeceklerdi, 100 günde 10 bin işçi kriz nedeniyle işten çıkarıldı. -Bilim adamlarımızın yurda dönüşü için seferberlik başlatacaklardı, beyin göçü %42.5 arttı. Ekonomimiz kanatlanacak dendi; domatesten soğana, doğalgazdan elektriğe zam gelmeyen tek bir kalem kalmadı. Ekonominin bırakın kanatlanmasını, garibanın kolunu kanadını daha da kırdı.” SP lideri dün ayrıca  partisinin genel merkezinde de gündemi değerlendirdi. Terörün önlenebilmesi için daha köklü tedbirlere ihtiyaç olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, terörizmi kendi menfaatleri için besleyen birtakım devletlerin olduğuna dikkati çekti.      

Karamollaoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına değinerek, “İsrail Gazze’yi vurmayı, Filistin’deki Müslümanları öldürmeyi alışkanlık haline getirdi. ABD ve Avrupa’nın desteği olmasa İsrail bu tavrını devam ettiremezdi”  dedi.      

Gündemdeki, Türkçe ezan, Öğrenci Andı ve Atatürk heykellerine saldırı konularını da değerlendiren Karamollaoğlu, ülkeye bir faydası bulunmayan bu gündemlerin suni olduğuna inandığını anlattı.      

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dünkü görüşmesinin yeni bir ittifak işareti olup olmadığı yönündeki sorusuna Karamollaoğlu “Mahalli seçimlerde ittifakların yanlış anlaşılmalara sebebiyet vereceğini ve kutuplaşmayı artıracağını düşünüyoruz. Mahalli bazda teşkilatların dirsek teması olabilir. Bunun önüne geçmeyiz ancak kutuplaşmalara vesile olacak noktalara gelmemelidir” karşılığını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN